VÅR KOMPETENS INOM VIRKESHANDELN

 

 

 

 

Gösta Jacobsson är en internationell trävaruhandlare med leverantörer och kunder i många delar av världen. Vi erbjuder en helhetslösning bestående av Produkter, Finansiering, Riskhantering, Dokumenthantering, Skeppning och Marknadsföring. Kort sagt gör vi livet lite enklare för våra leverantörer och kunder runt om i världen.

 

Våra leverantörer är aktiva på många marknader. Men det finns alltid någon marknad, som Gösta Jacobsson kan tillföra till de redan existerande marknaderna. Ofta handlar det om att vi kan placera varor och kvaliteter som sågverken har överskott av. Eller att vi kan betala ett bättre marknadspris för specifika varor. Vissa överlåter en större del av sin försäljning till oss medan andra ser oss som ett alternativ eller ett komplement på vissa marknader eller till en specifik kund. I slutändan handlar det om att inte lägga alla ägg i en korg, att ha fler ben att stå på. Ofta kommer vi in när det rör sig om marknader med ekonomisk och politisk instabilitet. Vår etablering i den här typen av marknader ställer höga krav på vår närvaro där. Det krävs ständig kontakt med kunderna och regelbundna besök. Vi måste hålla oss uppdaterade över marknadsläget då förändringar ofta kommer snabbt och oväntat.

 

Ur våra kunders synvinkel vill vi gärna vara deras förlängda arm. En partner som tar fram rätt vara, till rätt plats, i rätt tid och med rätt dokument. De flesta kunder köper regelbundet av oss varje månad medan andra kontaktar oss när de letar efter specifika dimensioner och kvaliteter.

 

På den europeiska marknaden säljer vi billast innehållande olika dimensioner för att passa byggvaruhandeln och den tillverkande trävaruindustrin. För att snabbare kunna leverera håller vi också lager av de vanligaste dimensionerna.

 

Det finns flera anledningar till att samarbeta med oss. Främst för att vi är en kompetent partner, vi är professionella och erfarna trävaruhandlare som tar vårt yrke på stort allvar. Glädjen att arbeta med det som vi håller på med genomsyrar hela verksamheten och det märks på vår arbetsplats samt i relationerna till våra kunder och leverantörer.

 

GÖSTA JACOBSSON AB

Stora Åvägen 21

436 34 Askim

Sverige

Tel: +46 31 703 55 80

Fax: +46 31 703 55 98

 

CLICK TO DOWNLOAD

CoC

CERTIFICATE

 

CLICK TO DOWNLOAD

PEFC

CERTIFICATE